Menu

Veel gestelde vragen Telefonisch Vergaderen

Staat uw vraag er niet bij? Bel: 070-4161777

Hoe werkt Mijn Vergadernummer?
Geef deelnemers uw vergadernummer en spreek een tijd met ze af. Op het afgesproken tijdstip belt iedereen het vergadernummer. Deelnemers die eerder inbellen dan uzelf komen in de wachtstand. U ontvangt als voorzitter een SMS als de eerste deelnemer in de wachtstand staat. Handig, want dan weet u dat het tijd is om zelf in te bellen. U kunt het versturen van deze SMS uit zetten als u dat wilt .

Kan ik Mijn Vergadernummer gebruiken vanaf elke toestel?
De voorzitter moet naar het vergadernummer bellen met zijn mobiel, deelnemers kunnen vanaf elke toestel deelnemen.

Waar moet ik op letten aan het einde van vergadering?
Elke deelnemer moet zijn eigen lijn verbreken anders blijft de lijn actief in de vergadering (met de bijbehorende kosten). U kunt ook als voorzitter aan het einde van de vergadering met *7 in een keer alle lijnen verbreken.

Hoe wordt mijn e-mail adres verder gebruikt?
Uw e-mail adres wordt alleen gebruikt voor dienstberichten en niet voor andere (commerciële) uitingen. U ontvangt u een aantal e-mails die u stapsgewijs kennis laten maken met de gebruiksmogelijkheden. Maakt u lang geen gebruik van Mijn Vergadernummer, dan zullen wij u waarschuwen dat uw account opgeheven zal worden.

Wat kan ik doen als er veel achtergrondlawaai in de vergadering is, bijvoorbeeld van mobiele bellers die onderweg zijn?
U kunt als voorzitter de deelnemers die niet aan het woord zijn vragen de lijn (tijdelijk) in luisterstand te plaatsen. Dat kan elke deelnemer door het intoetsen van 16.

Is Mijn Vergadernummer veilig, iedereen die het nummer belt komt in de vergadering?
Mijn Vergadernummer is bedoeld om snel en eenvoudig te vergaderen, daarom werkt het zonder toegangscodes. Als alle deelnemers er zijn, blokkeer het overleg dan als voorzitter met #4. Niemand kan de vergadering meer in. Voor extra zekerheid kunt u de deelnemers tellen door 1# te toetsen.

Hoe kan Mijn Vergadernummer zonder toegangscode werken?
Er kan alleen worden vergaderd met uw vergadernummer als u zelf met uw mobiele toestel deelneemt. Aan uw mobiele nummer wordt herkend dat u de voorzitter bent. Hierdoor is het mogelijk om te vergaderen zonder toegangscode. Om de dienst te kunnen gebruiken moet uw mobiele nummer daarom meegezonden worden over het mobiele netwerk. Dit is meestal het geval, soms heeft de telecombeheerder van uw bedrijf dit echter uitgezet. Om dan van Mijn Vergadernummer gebruik te kunnen maken, moet u die blokkade voor uw vergadering ongedaan maken. Dat kan door voor het nummer de code *31# in toetsen. Met deze code wordt uw telefoonnummer eenmalig meegezonden. U kunt deze code *31# + uw vergadernummer ook zo in het telefoonboekje van uw mobiel zetten.

Hoe lang kan een telefonische vergadering duren?
Vergaderingen kunnen net zo lang duren als u wilt. Denkt u alstublieft aan uw deelnemers.

Hoeveel personen kunnen deelnemen aan een telefonische vergadering met Mijn Vergadernummer?
Maximaal 40 personen.

Ik heb een ander mobiel nummer gekregen, kan ik Mijn Vergadernummer meenemen?
Een vergadernummer is altijd gekoppeld aan één mobiel nummer. Vraag een nieuw vergadernummer aan met uw nieuwe mobiele nummer. Meenemen kan niet, het vergadernummer blijft eigendom van MAS.

Eindelijk een antwoordservice die het begrijpt!