Menu

Hosted Voice Mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet

Wij maken Hosted Voice begrijpelijk

 

Iedere organisatie heeft telefonie nodig. De een werkt uitsluitend met mobiel, de ander zweert bij vaste lijnen. Er zijn veel, héél veel verschillende mogelijkheden. Maar welke oplossing past nu het beste bij u en uw organisatie?

De meeste ondernemers willen best hun telefonie updaten. Bellen via internet is een populaire term. Waarmee Hosted Voice wordt bedoeld. Maar wat is dat nu eigenlijk ? Hosted Voice is een telefooncentrale in de cloud waarmee u vaste en mobiele telefonie integreert. Het maakt daarbij niet uit waar u of uw medewerkers zich bevinden.  Of dat nu op kantoor is, op de snelweg (dan liever even geen telefoon natuurlijk), thuis of in een hotelkamer. En als iemand echt niet bereikbaar is, worden gesprekken automatisch naar een collega, call center of voicemail doorgezet. Dit kunt u zelf regelen of laten regelen. Eenmalig of incidenteel. U hoeft bovendien niet te investeren in een kostbare telefooncentrale maar betaalt maandelijks een vast bedrag per medewerker. Overzichtelijk toch?

Duur? Welnee, het instaptarief per gebruiker van Hosted Voice is ca. € 10,00 per maand. Dat is al snel terugverdiend toch? De gesprekskosten zijn ook aanzienlijk lager in vergelijking tot het bellen via vaste lijnen.

Maar waar te beginnen? Er zijn immers zoveel aanbieders van Hosted Voice?  Bij ons natuurlijk! In samenwerking met ons zusterbedrijf, MasVoice, en enkele (grote) partners nemen wij u graag aan de hand van de Hosted Voice. Wat betekent dit voor u, wat kan het en wat kost het? Wij spreken heldere taal en belasten u niet met moeilijke termen en moeilijke keuzes. Wij beantwoorden uw belangrijkste vragen: Welke oplossing is interessant voor u, wat kan deze en wat gaat u dit maandelijks gaat kosten. Prima toch? Aan de hand van een inventarisatie krijgt u een aanbieding met onder de streep een totaalprijs. Uiteraard gaan wij daarbij altijd uit van schaalbaarheid en flexibiliteit voor uw organisatie, zonder hoge investeringen.

Doel: telefonie “kinderlijk eenvoudig en betaalbaar” maken.

Vindt u bellen vanuit de cloud vooralsnog ‘eng’ of wilt u liever doorwerken met uw huidige centrale ? Geen probleem! Ook daarmee kunnen wij helpen. Wij kijken graag met u mee op locatie of er aanpassingen kunnen worden aangebracht, waarmee wij uw huidige systeem opschalen naar de nieuwe technologie, ongelimiteerd qua aantal gebruikers, zeer uitgebreid arsenaal aan functionaliteiten en ook nog eens scherp geprijsd!

Bel voor een afspraak: 070-4161700 of mail.

Eindelijk een antwoordservice die het begrijpt!