Menu

Millennium Antwoordservice

Servicegerichte telefoonopvang voor kleine en grote bedrijven

Vriendelijk en servicegericht.

U bent op zoek naar telefoonopvang? Een klantgerichte telefoniste die op bepaalde momenten uw telefoonverkeer waarneemt? Dan bent u bij Millennium Antwoordservice aan het juiste adres. Ons team bestaat uit serieuze, vriendelijke telefonistes/n die begrijpen waar klantvriendelijkheid om draait. Dat zeggen onze collega-bedrijven ook. Maar wij maken het ook waar!
Ja, het is best spannend om “zo maar” uw telefoon door te schakelen.
Dat realiseren wij ons maar al te goed. Niemand kan het beter dan u. Ook waar. Maar we gaan het wel proberen. Veel van onze abonnees zijn met ooit een twijfel ingestapt. Echter, alle zijn inmiddels altijd overtuigd dat een samenwerking met Millennium Antwoordservice uiteindelijk een hele goede zet is geweest.
Ons advies: begin met het uitbesteden van uw telefoonverkeer op bepaalde momenten. Bijvoorbeeld wanneer u een afspraak heeft? Of ongestoord wilt werken aan een opdracht? Tijdens de lunch ? Schakel uw telefoon of gsm door naar een speciaal nummer wat wij voor u op onze centrale reserveren. De telefoon wordt door ons beantwoord met uw bedrijfsnaam. De gegevens van de beller worden conform uw instructies genoteerd en de registratie daarna per mail verzonden. U gunt uzelf rust en uw relaties worden professioneel en vriendelijk opgevangen. Dubbel voordeel!

Voordelen van Millennium Antwoordservice

Voordelen van Millennium Antwoordservice

Voordelen van Millennium Antwoordservice

Voordelen van Millennium Antwoordservice

Voordelen van Millennium Antwoordservice

Eindelijk een antwoordservice die het begrijpt!