Menu

Webshop

24/7 bestellen, liever niet bellen?

U heeft een webshop. Met heel veel zorg is deze gebouwd. Uw klanten kunnen er 24/7 terecht.
Millennium Antwoordservice heeft een groot aantal shops bekeken en er zaten prachtige sites bij. Wél viel op dat er bij een groot aantal shops beperkte contactmogelijkheden waren. Bij enkelen vonden wij geen zichtbaar telefoonnummer. Bij anderen stond expliciet “wij zijn bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 uur“.

Stel dat u zelf online iets koopt. Wilt u dan beperkt worden in uw contactmogelijkheid? Nee toch?

Millennium Antwoordservice biedt een aantal diensten die u kunnen helpen uw webshop te optimaliseren. Qua bereikbaarheid in ieder geval. Denk hierbij aan:

  1. Telefoonbeantwoording tijdens kantooruren;
  2. Emailafhandeling (informatie-aanvragen én 1e lijn-vragen);
  3. Online chatmogelijkheid (eenvoudig geïntegreerd in uw webshop, direct contact met uw klanten);
  4. Vragen beantwoorden via WhatsApp of Twitter;
  5. En desgewenst kunnen wij zelfs logistiek aan de slag, mits u over voorraad beschikt en op regelmatige basis orders wilt uitleveren.

Millennium Antwoordservice heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen van Webshops en Opleidingscentra die werken met online aanmeldingen. Dit doen wij overigens met een wat kleiner team per klant, zodat er herkenning bij de klanten ontstaat (hé, jou heb ik laatst ook gesproken) en bij het team binding met de webshop en diensten/produkten waarvoor zij aan het werk is. Voor de klanten, dit team en de opdrachtgever wordt dit als bijzonder prettig ervaren.

U bent overigens niet verplicht een heel pakket af te nemen.  U kunt ook beginnen met bijvoorbeeld alleen de Telefoonbeantwoording tijdens kantooruren. U kunt het telefoonnummer zichtbaar op uw site vermelden, u bent immers verzekerd van prettige telefoonbeantwoording.

Probeer het uit. Wij bieden een introductiekorting van € 7,50, dus € 22,50 , gedurende 4 aaneen gesloten weken bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 -17.30 uur.  Voor de eerste 10 inkomende gesprekken betaalt u niets. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. Boven de 10 gesprekken,  betaalt per gesprek € 0,95 inclusief beantwoording, registratie en verzending.

Vraag nu aan

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Eindelijk een antwoordservice die het begrijpt!