Menu

Service via WhatsApp

Praktisch voor uw klanten, lastig voor u

U heeft het vast al gezien: WhatsApp zakelijk ingezet door bedrijven om de klanten te servicen.

Super handig natuurlijk. Voor uw klanten, althans. Maar geldt dit ook voor u? WhatsApp is nl. wél een medium waarbij men direct of in ieder geval binnen een heel kort tijdsbestek een reactie terug verwacht. Anders had men wel een email gestuurd.

Maar bent u wel altijd direct in de gelegenheid om te reageren op een WhatsApp bericht? U kunt in de auto zitten, in overleg, uw batterij is leeg. Allemaal zeer aannemelijke redenen om niet direct te kunnen reageren. Millennium Antwoordservice kan u hiermee helpen. En het spreekt voor zich dat wij ons realiseren dat slechts één persoon het best antwoord kan geven op de vragen van uw klanten: U. Maar dat sluit de toegevoegde waarde van onze ondersteuning niet uit. Want zoals u weet, zijn 8 van de 10 vragen zijn over het algemeen terugkerend en worden veelal samengevat in Frequently Asked Questions (=FAQ). Hoewel veel bedrijven inmiddels deze FAQ’s op hun website hebben staan, heeft niet iedereen tijd óf zin om deze door te nemen. Het is immers veel gemakkelijker om te bellen. Of een “Appie” (WhatsApp bericht) te sturen. Wij kunnen dan in 8 van de 10 gevallen direct antwoord terug geven? Voordeel: u hoeft niet uw eigen GSM nummer op de site te plaatsen, maar kunt eenvoudig een nummer van ons hiervoor gebruiken. Eerste lijn vragen kunnen wij oppakken, de lastigere of inhoudelijke vragen kunnen wij aan u voorleggen. Een maal hierop een antwoord gekregen, zullen wij deze toevoegen aan onze kennisdatabase.

Meer informatie over WhatsApp voor zakelijk gebruik? Lees hier over succesvolle pilots, die onlangs van start zijn gegaan.

Benieuwd wat Millennium Antwoordservice voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Whatsapp-iphone


Vraag nu aan


Eindelijk een antwoordservice die het begrijpt!